با‌توجه به نوسانات قیمت لطفا پیش از ثبت سفارش تماس بگیرید.

بهترین برندهای دوربین عکاسی

بهترین برندهای دوربین عکاسی

با وجود برندهای بسیار متنوع دوربین که طیف گسترده‌ای از دوربین‌ها را ارائه می‌دهند، انتخاب بهترین گزینه‌ها کار دشواری است. به ویژه با پیشرفت چشمگیر تکنولوژی دوربین، انتخاب یک دوربین خوب از هر برندی تقریباٌ تضمین کننده‌ی رضایت شماست. نهایتا، انتخاب یک برند بر دیگری عمدتا به ترجیحات و نیازهای شخصی شما و همچنین نوع لنزی که می‌خواهید استفاده کنید بستگی دارد. با این حال، هر برند نقاط قوت و ضعف خاص خود را دارد؛ بنابراین، خوب است بدانید که هر کدام چه ویژگی‌هایی را ارائه می‌دهند.

پیشنهاد مقاله : راهنمای خرید دوربین عکاسی دیجیتال

ما بیش از 100 دوربین از 12 برند مختلف را خریداری و آزمایش کرده‌ایم. در ادامه، توصیه‌های ما را برای بهترین برندهای دوربین برای خرید مشاهده می‌کنید. ترتیب قرارگیری برندها بر اساس رتبه‌بندی یا اولویت نیست؛ به این معنا که اولین برند ذکر شده لزوماً بهترین و آخرین برند، بدترین نیست؛ زیرا بهترین گزینه برای شما به نیازهای خاص شما بستگی دارد. در عوض، برندها را بر اساس محبوبیت و سهم بازار فهرست کرده‌ایم و در عین حال سعی کرده‌ایم برندهایی با مخاطبان مشابه را در کنار هم قرار دهیم تا به شما در یافتن گزینه‌ی مناسب نیازهایتان کمک کنیم. اگر به دنبال اولین دوربین خود هستید، می‌توانید توصیه‌های ما را برای بهترین دوربین‌های مبتدی بررسی کنید. در غیر این صورت، می‌توانید به انتخاب‌های ما برای بهترین دوربین‌های عکاسی یا بهترین دوربین‌ها به طور کلی نگاهی بیندازید.

 

بهترین برندهای دوربین عکاسی

بهترین برندهای دوربین عکاسی

کانن

کانن EOS R6 Mark II

اگر کمی با دوربین آشنایی داشته باشید، احتمالا نام کانن را شنیده‌اید. کانن که از دهه‌ی 1930 میلادی فعالیت خود را آغاز کرده، همواره رقیب سرسخت نیکون بوده است و امروزه همچنان بخش قابل توجهی از بازار دوربین را در اختیار دارد. خدمات حرفه‌ای فوق‌العاده‌ی کانن، این برند را برای سال‌های طولانی به گزینه‌ای محبوب در میان عکاسان حرفه‌ای تبدیل کرده است. دوربین‌های کانن معمولا دارای کنترل‌های در دسترس، سیستم منوی کاربرپسند و گستره‌ی متنوعی از مدل‌ها برای عکاسان با تمام سطوح مهارتی هستند. فرقی نمی‌کند به دنبال یک دوربین مبتدی مثل کانن EOS R50 باشید یا یک دوربین حرفه‌ای‌تر برای عکاسی حیات وحش مانند کانن EOS R7؛ کانن برای همه نوع سلیقه‌ای محصولی دارد.

بهترین دوربینی که از کانن تست کرده‌ایم، کانن EOS R6 Mark II است. این دوربین که نسبت به مدل قبلی یعنی کانن EOS R6 پیشرفت‌های قابل توجهی داشته است، یک دوربین همه‌کاره برای علاقه‌مندان به عکاسی به شمار می‌رود. کیفیت تصویر آن فوق‌العاده است و عملکرد فوق‌العاده‌ای در نور کم دارد. همچنین از سیستم فوکوس خودکار عالی بهره می‌برد که از مدل حرفه‌ای کانن EOS R3 به ارث رسیده است و می‌تواند به طور قابل اعتمادی سوژه‌های متحرک را با سرعت عکاسی حداکثر 40 فریم بر ثانیه در حالت شاتر الکترونیکی دنبال کند. در مجموع، این دوربین یک دوربین هیبریدی بسیار کامل برای علاقه‌مندان به عکاسی است.

 

بهترین برندهای دوربین عکاسی

بهترین برندهای دوربین عکاسی

سونی

سونی α7 IV

سونی که بیشتر برای تلویزیون‌ها، ساندبارها و هدفون‌هایش شناخته می‌شود، از دهه‌ی 1930 میلادی نیز در زمینه‌ی دوربین فعالیت می‌کند و به سرعت به یکی از بهترین برندهای دوربین در جهان تبدیل شده است. همچنین سونی یکی از بزرگ‌ترین تولیدکنندگان حسگرهای تصویر در دنیا است؛ در واقع، به احتمال زیاد حسگرهای ساخت سونی را در دوربین‌های سایر برندهای این لیست پیدا خواهید کرد. دوربین‌های سونی به طور کلی از سیستم فوکوس خودکار سریع و بسیار مؤثر و بدنه‌های قابل حمل بهره می‌برند. از آنجایی که سونی سابقه‌ی طولانی‌تری نسبت به اکثر برندها در ساخت دوربین‌های بدون آینه دارد، مانت E سونی نیز یک اکوسیستم لنز بسیار جاافتاده با گزینه‌های عالی از شرکت‌های ثالث دارد.

بیشتر بخوانیم : دوربین های فیلمبرداری سونی

بهترین دوربینی که از سونی تست کرده‌ایم، سونی α7 IV است. این دوربین هیبریدی با به‌روزرسانی مشخصات فیلمبرداری برای برآوردن نیازهای عکاسان و فیلمبرداران امروزی، بر پایه‌ی دوربین بسیار محبوب سونی α7 III ساخته شده است. همچنین این دوربین از حسگر با رزولوشن بالاتر بهره می‌برد که آن را به انتخابی عالی برای عکاسی حرفه‌ای تبدیل می‌کند. با لرزشگیر داخلی بدنه (IBIS)، ضبط داخلی 10 بیتی 4:2:2، فوکوس خودکار عالی و گزینه‌های لنز فراوان، این دوربین یکی از بهترین دوربین‌های موجود برای علاقه‌مندان به عکاسی به شمار می‌رود.

 

بهترین برندهای دوربین عکاسی

بهترین برندهای دوربین عکاسی

نیکون

نیکون Z 6II

نیکون یکی دیگر از برندهای دوربین با سابقه‌ای طولانی در تولید ابزارهای اپتیکی، دوربین‌ها و لنزها است. این شرکت که از پیشگامان تولید دوربین‌های دیجیتال در دهه‌ی 1990 میلادی به شمار می‌رود، همچنان جایگاه خود را در میان برترین برندهای دوربین حفظ کرده است. با وجود اینکه نیکون دیرتر به جمع سازندگان دوربین‌های بدون آینه پیوست، انعطاف‌پذیری خود را ثابت کرده و به گسترش خط تولید دوربین‌ها و لنزهای بدون آینه‌ی خود ادامه می‌دهد. خط تولید لنزهای پریمیوم «سری S» نیکون، برخی از بهترین لنزهای موجود در بازار را ارائه می‌دهد. همچون دوران اوج خود، نیکون به خاطر کنار زدن مرزها شناخته می‌شود؛ از اولین برندی بودن که با دوربین نیکون Z 9 کلا از شاتر مکانیکی صرف نظر کرد تا ساخت بلندترین لنز زوم ثابت در بازار با نیکون COOLPIX P1000.

اگر به نیکون علاقه‌مند هستید، نیکون Z 6II یک دوربین هیبریدی فوق‌العاده و یکی از بهترین دوربین‌های نیکونی است که ما تست کرده‌ایم. دوربین‌های نیکون از بهترین ارگونومی و کیفیت ساخت در بین رقبا برخوردارند و Z 6II نیز از این قاعده مستثنی نیست و از کاربری عالی و کنترل‌های شهودی بهره می‌برد. با سرعت بالای عکاسی پیاپی، لرزشگیر داخلی و مشخصات ویدیویی قابل قبول، این دوربین گزینه‌ای مناسب برای عکاسی و فیلمبرداری است، به ویژه اگر از قبل در اکوسیستم لنزهای نیکون قرار دارید. نیکون Z fc با سبک و سیاق کلاسیک، انتخاب عالی دیگری برای علاقه‌مندان به ظاهر رترو است، هرچند عادت کردن به ارگونومی آن ممکن است کمی زمان ببرد.

 

بهترین برندهای دوربین عکاسی

بهترین برندهای دوربین عکاسی

فوجی‌فیلم

فوجی‌فیلم X-H2S

همانطور که از نامش پیداست، فوجی‌فیلم در اوایل قرن بیستم به تولید فیلم عکاسی مشغول بود تا اینکه در اواخر دهه‌ی 1940 با برند «فوجیکا» شروع به ساخت دوربین کرد. همچنین فوجی‌فیلم یکی از موفق‌ترین شرکت‌های دوربین در گذر از دنیای فیلم به دنیای دیجیتال بود و حالا به یکی از پیشگامان تولید دوربین‌های بدون آینه‌ی میان‌بُعد (APS-C) و مدیوم فرمت (Medium Format) تبدیل شده است. نکته‌ی منحصربه‌فرد فوجی‌فیلم این است که برخلاف سایر رقبا، وارد بازار دوربین‌های فول‌فریم نشده و به جای آن بر روی فرمت APS-C تمرکز کرده است. وجه مشترک بسیاری از مدل‌های این برند، رویکرد سرگرم‌کننده و کلاسیک به طراحی است که شامل استایل رترو، دکمه‌های کنترل فیزیکی و همچنین رنگ‌های خروجی JPEG و پردازش درون-دوربین بسیار باکیفیت می‌باشد.

فوجی‌فیلم X-H2S در کنار فوجی‌فیلم X-H2، یکی از دو مدل پرچم‌دار APS-C این برند است. این دوربین‌ها با عملکردی که در برخی زمینه‌ها با رقبای فول‌فریم رقابت می‌کند، در میان بهترین دوربین‌های فوجی‌فیلم قرار می‌گیرند. X-H2S حول یک حسگر 26 مگاپیکسلی از نوع چینش‌شده (Stacked) با سرعت خواندن بسیار بالا برای عکاسی پیاپی سریع‌تر و کاهش پدیده‌ی ژله‌ای (Rolling Shutter) ساخته شده است. در همین حال، X-H2 از یک حسگر فوق‌العاده با رزولوشن بالای 40 مگاپیکسل بهره می‌برد. هر دوی این دوربین‌ها هیبریدی و قدرتمند هستند و از قابلیت‌های فیلمبرداری پیشرفته و سیستم لرزشگیر داخلی (IBIS) عالی برخوردارند. اگر به دنبال قابلیت حمل و نقل بالا و دکمه‌های کنترل اختصاصی نوردهی هستید که فوجی‌فیلم به آن‌ها شهرت دارد، به سراغ دوربین‌های سری X-T مانند فوجی‌فیلم X-T5 بروید که از حسگر با رزولوشن بالای مشابه X-H2 بهره می‌برد.

بیشتر بدانیم : انواع لنز دوربین عکاسی

بهترین برندهای دوربین عکاسی

بهترین برندهای دوربین عکاسی

پاناسونیک

پاناسونیک LUMIX S5 II

پاناسونیک با برند لومیکس (LUMIX) طیف وسیعی از محصولات از جمله تلویزیون، لوازم خانگی، پروژکتور و همچنین دوربین‌های حرفه‌ای و مصرفی را تولید می‌کند. پاناسونیک برای مدت‌ها به طور عمده دوربین‌هایی را تحت استاندارد میکرو چهار سوم (Micro Four Thirds) که با همکاری المپوس راه‌اندازی شده بود، تولید می‌کرد. به تازگی، پاناسونیک با همکاری لایکا و سیگما که هر دو دوربین‌های سازگار با مانت L تولید می‌کنند، وارد بازار دوربین‌های فول‌فریم شده است. پاناسونیک همچنین پیشرو در زمینه‌ی به‌کارگیری قابلیت‌های پیشرفته‌ی فیلمبرداری در دوربین‌های مصرفی به شمار می‌رود.

بهترین دوربینی که از پاناسونیک تست کرده‌ایم، پاناسونیک LUMIX S5 II است. در حالی که دوربین اولیه‌ی پاناسونیک LUMIX S5 ارزش خرید بالایی نسبت به قیمتش ارائه می‌داد، S5 II با اضافه کردن فوکوس خودکار تشخیص فاز (که اولین دوربین لومیکس با این ویژگی است)، این فرمول را در چند جنبه‌ی کلیدی بهبود بخشیده است. این دوربین هیبریدی انتخابی عالی برای عکاسان و فیلمبرداران است و از قابلیت‌های پیشرفته‌ی فیلمبرداری مانند فیلمبرداری 6K، ضبط داخلی 10 بیتی و پشتیبانی از کدک‌های متنوع بهره می‌برد. LUMIX S5 II در عکاسی نیز عملکرد ضعیفی ندارد، به ویژه از نظر کیفیت تصویر؛ با این حال، همچنان در عکاسی پیاپی و عملکرد فوکوس خودکار به پای برندهایی مانند سونی یا کانن نمی‌رسد.

 

بهترین برندهای دوربین عکاسی

بهترین برندهای دوربین عکاسی

سیستم OM / المپوس

دوربین بدون آینه OM SYSTEM OM-1

سیستم OM که قبلا با نام المپوس شناخته می‌شد، از دهه‌ی 1930 میلادی به شکلی فعالیت داشته است. المپوس در دوران عکاسی با فیلم، بازیگری مهم به شمار می‌رفت و در دهه‌ی 1970 و 1980 با خط نوآورانه‌ی SLR های «OM System» خود به شهرت جهانی دست یافت. در عصر دیجیتال، المپوس با همکاری پاناسونیک به توسعه‌ی سیستم میکرو چهار سوم کمک کرد و جایگزینی کوچک‌تر و به‌صرفه‌تر برای دوربین‌های فول‌فریم و APS-C ارائه داد. این دوربین‌ها با بدنه‌های قابل حمل و بادوام، لرزشگیر عالی و حالت‌های عکاسی محاسباتی، به گزینه‌ای ایده‌آل برای مسافرت و کوه‌نوردی تبدیل شده‌اند. در سال 2021، شرکت «راهکارهای دیجیتال OM» بخش تصویربرداری المپوس را خریداری کرد و با نام «سیستم OM» که یادآور دوران اوج این شرکت است، شروع به عرضه‌ی دوربین کرد.

دوربین OM SYSTEM OM-1 اولین دوربینی است که پس از تغییر نام تجاری شرکت عرضه شده است و آخرین دوربینی است که به‌صورت فیزیکی نام المپوس را یدک می‌کشد. همچنین این دوربین بهترین دوربینی است که از این برند تست کرده‌ایم و به‌خوبی میراث المپوس را حفظ کرده است. این دوربین ایده‌آل عکاسی ورزشی و حیات وحش برای کسانی است که به دنبال چیزی مقاوم و قابل حمل می‌گردند. بدنه‌ی این دوربین در برابر شرایط آب و هوایی مقاوم‌سازی شده و از ارگونومی فوق‌العاده و بهترین لرزشگیر تصویر در کلاس خود بهره می‌برد. علاوه بر این، از سرعت فوق‌العاده عکاسی پیاپی و ویژگی‌های جالب عکاسی محاسباتی، از جمله حالت مرکب با رزولوشن بالا برخوردار است. به‌طور کلی، این دوربین برای طرفداران سیستم میکرو چهار سوم، گزینه‌ای بسیار کامل به شمار می‌رود.

خرید محصول : دوربین عکاسی 

جمع‌بندی

پیشنهادات ما برای بهترین دوربین‌ها که در ابتدای این متن آمده است، بر اساس معیارهایی مانند قیمت، بازخورد کاربران وب‌سایت و در دسترس بودن دوربین‌ها از بهترین برندهای حال حاضر بازار انتخاب شده‌اند.

 در انتخاب دوربین به این نکته توجه داشته باشید که هیچ دوربینی برای تمام کاربردها ایده‌آل نیست، اما اکثر آن‌ها ویژگی‌های کافی برای برآوردن نیازهای اکثر افراد را دارند. در نهایت، سلیقه‌ی شخصی، ترجیحات و عادات عکاسی شما در انتخاب دوربین اهمیت بیشتری خواهد داشت.

پست های اخیر

سبد خرید