وقتی از بهترینها صحبت میکنبم باید به دو فاکتور کلیدی یعنی بودجه و برند توجه کنیم. بدیهی است که هرچه کیفیت بالاتر میرود هزینه ها هم بالاتر میرود، پس اگر قصد خرید یک دوربین با کیفیت بالا را دارید باید بوجهی بالاتری را هم برایش در نظر بگیرید. در این مقاله میخواهیم به برسی بهترین دوربین برای عکاسی بپردازیم.
عکاسی یک تفریح گران قیمت است چرا که نیاز به خرید لنزهای مختلف، لوازم جانبی، دوربین های گران و نرم افزار عکاسی دارد. با این حال، اگر میخواهید وارد حوزه عکاسی شوید، باید یک دوربین عکاسی خوب داشته باشید. درواقع، گران ترین دوربین ها لزوما بهترین نیستند. درعوض، ویژگیهایی را ارائه میدهند که میتوانند کیفیت تصویر یا تجربه عکاسی را تا حدی بهبود ببخشند. به طور کلی هیچ مدرک واقعی وجود ندارد که نشان دهد که یک دوربین بهتر از دیگری باشد، همه چیز به ترجیح و انتخاب شما بستگی دارد. پیشنهاد می شود که با یک دوربین DSLR شروع کنید زیرا این مدل دوربین برای افراد مبتدی میتواند مقرون به صرفه باشد.
SONY
برندی که به طور مداوم صنعت فناوری را متحول میکند، سونی ، قطعاً پادشاه بازار دوربین بدون آینه است که اغلب به عنوان نوآورانه ترین سیستمهای بدون آینه محسوب میشوند.سونی که در سال 1946 تاسیس شد، به یکی از بزرگترین تجارت الکترونیک و سرگرمی در جهان تبدیل شده است.
خرید سری دوربینهای عکاسی مینولتا توسط سونی، شهرت چشمگیر آن را افزایش داد. سیستمهای بدون آینه سونی به دلیل سیستمهای فوکوس خودکار درخشان، قابلیتهای نور کم و سبک بودن مورد توجه قرار میگیرند. سونی برخلاف رقیب های خود یعنی کانن و نیکون در زمینهی تولید لنز عملکرد مناسبی ندارد.
با این حال، سونی اطلاعات نصب اختصاصی خود را به شرکتهای ثالثی مانند SIGMA، Tamron، Zeiss و غیره میفروشد که به طور قابل توجهی مجموعه لنزها را گسترش میدهد. مدل پایه بدون آینه A6000 سونی یکی از پرفروشترین دوربینهای آنها است Alpha 9 و Alpha7 IV گزینههای محبوبی در عرصه حرفهای محسوب میشوند. سونی یک سیستم همه کاره بدون آینه است، همین موضوع سبب میشود مورد توجه عکاسان پرتره قرار بگیرد.
SONEY ZV-1
Sony ZV-1 II یک دوربین جمع و جور است، مانند سایردوربینهای سری ZV، طراحی قابل حمل با صفحه نمایش لمسی با زاویه متغیر، میکروفون ولاگ سه کپسولی و جدیدترین ویژگیهای ولاگری که سونی ارائه میدهد، از نمایش محصول گرفته تا حالت فیلمبرداری سینمایی را دارا است.
Canon
کانن مجموعهای عالی از دوربینها را با در نظر گرفتن نیاز افراد مختلف ارائه میدهد. لذا بسته به این که در زمینهی عکاسی حرفه ای باشید یا تازه این کار را شروع کرده باشید میتوایند از انواع دوربین های عکاسی کانن استفاده کنید. لازم به ذکر است که نقاط قوت کانن در تجهیزات قوی آن نهفته است.
اگرچه کانن با استقبال از سیستمهای بدون آینه دیر وارد این حرفه شد، اما ترکیب جدید آنها بازخوردهای خوبی از سوی عکاسان به همراه داشته است. با این اوصاف، کانن بسیارآهسته در جهت نوآوری و به روز رسانی سیستم خود عمل میکند، البته این یک مسئله رایجی است که شامل اکثر برندهای مطرح دنیا می شود. این شهرت دوربین های کانن باعث قیمت های گزاف آن نیز شده است.
Canon EOS R10
یکی از بهترین ویژگیهای EOS R10 سنسور 24 مگاپیکسلی آن است که به شما امکان میدهد تصاویری خیرهکننده با جزئیات زیاد بگیرید. بعلاوه، داشتن صفحه نمایش بزرگ، مشاهده عکس های خود را با وضوح شفاف، حتی در نور شدید خورشید آسان می کند. در صورتی که اهل فعالیت های اکشن و پرسرعت باشید، از دانستن اینکه دارای سرعت عکسبرداری 15 فریم در ثانیه است، خوشحال خواهیدشد.این مدل ازدوربین برای عکاسی از دوچرخه سواران کوهستان، بانجی جامپرها یا هر حرکت سریع دیگری عالی است.
Canon EOS Rنه تنها سبک و قدرتمند است، بلکه فوق العاده کاربردی است. لذا میتوانید آن را با هر یک از لنزهای RF موجود در مجموعه کانن جفت کنید تا عکسهایی با زاویه باز خیره کننده، تصاویر تله فوتوی زیبا بگیرید وهر چیز ممکن را ثبت کنید.
مزایا
- منظره یاب نوری
- کیفیت تصویر عالی
- برای دوربین DSLR بسیار مقرون به صرفه است
معایب
- منظره یاب ثابت
- بدون نمایشگر LCD لمسی
- تیراندازی پیوسته آهسته
Nikon
هنگامی که سه شرکت برتر نوری ژاپن در سال 1917 با هم ادغام شدند، نیکون را تشکیل دادند، این شرکت در سال 1946 شروع به تولید دوربینهای عکاسی کرد. سیستم SLR حرفهای 35 میلیمتری نیکون F همان چیزی است که واقعاً به این برند کمک کرد تا بعد از تولید در ذهن عکاسان و عموم مردم برجسته شود.
برای سالها، نیکون دوربینهای پریمیوم بازار را نیز تولید کرده است. نیکون به دلیل سیستم عامل و کیفیت تصویر خود شهرت زیادی پیدا کرده است. بسیاری از ویژگی های نیکون مشابه کانن هستند، زیرا تمایل دارند به عنوان رقبای مستقیم در نظر گرفته شوند. با این حال، به طور متوسط، نیکون با قیمت کمی پایینتر از کانن، به گزینهی مناسبی برای عکاسان جدید تبدیل شده است.
در غیر این صورت، این دو برند تمایل دارند در یک زمین بازی باشند، و اینکه کدام یک انتخاب میشود کاملا سلیقه ای است و به نیاز عکاس و بوجهی آن بستگی دارد. به طور کلی باید گفت که محدوده قیمت تجهیزات سطح پایه نیکون بسیار متفاوت با برند Canon است، به طوری که مدل های بالاتر از نظر قیمت کمی پایین تراز برند کانن هستند. لازم به ذکر است که نیکون برند مورد علاقهی بسیاری از عکاسان محسوب میشود، به خصوص کسانی که به عکاسی در حیات وحش و فضای باز علاقه دارند .
Nikon Z5
اگر به دنبال یک دوربین فول فریم مقرون به صرفه تر هستید، نیکون Z5یک انتخاب عالی است. این یکی از بهترین دوربینهای فول فریم سطح پایه در بازار است، اگرچه قیمت نسبتاً پایین آن با برخی معاوضه همراه است. مهمتر از همه، این دوربین تنها میتواند ویدیوی 4k با کراپ سنگین فیلمبرداری کند و سرعت پشت سر هم در حدود پنج فریم در ثانیه حداکثر میشود.
سنسور رزولوشن این دوربین بسیار باکیفیت بوده و تصویر عالی را ثبت می کند همچنین در برابر آب و هوا مقاوم است و در هنگام عکاسی دستی می توانید با سرعت شاتر پایین تری عکاسی کنید. اگر به دنبال دوربینی با مشخصات ویدیویی بهتر یا عکاسی متوالی سریعتر هستید، Z 6II رده بالاتر بهترین گزینه است.
FUJI FILM
فوجیفیلم، برندی است که در زمینه عکاسی وفیلم برداری در سراسر جهان شناخته شده است، از زمانی که فوجی فیلم برای اولین بار در سال 1934 فیلم عکاسی را تولید کرد، نام خود را در بازار جهانی به دست آورد. فوجی در طول سالهای فعالیت خود، دوربینها و تجهیزات عکاسی را با نامهای تجاری فوجی، فوجینون، فوجیکا، فوجیفیلم، فوتوراما، اینستاکس و فاین پیکس تولید کرده است.
اگرچه فوجی فیلم مانند گذشته معروف نیست، اما فوجی فیلم هنوز برندی است که عکاسان برای DSLR و سیستم های بدون آینه خود از آن استفاده میکنند.
دوربینهای فوجی فیلم اغلب دارای عناصر طراحی نوستالژیک هستند که به عصر طلایی عکاسی فیلم اشاره می کند. برای مثال، کنترلهای ISO و سرعت شاتر برای اکثر مدلها صفحههای دستی هستند (در حالی که اکثر برندها آنها را به صورت الکترونیکی روی دوربینها کنترل میکنند). قیمت این برند به طور قابل توجهی کمتر از سه بازیکن بزرگ (کانن، نیکون و سونی) برای تجهیزات خوب است. این دوربین برای عکاسان خیابانی و شهری میتواند بسیار کاربردی باشد.
FUJIFILM X-H2
FUJIFILM X-H2 بهترین دوربین فوجی فیلمی است. صفحه های کنترل نوردهی اختصاصی، طراحی جمع وجور از جمله ویژگی های این دوربین است. این دوربین طراحی بسیار زیبایی دارد و به راحتی با دست قابل حمل بوده. این دوربین با سنسور 40 مگاپیکسلی APS-C با نور پشتی، یکی از دوربینهایی است که وضوح بالایی دارد لذا میتواند جزئیات خیرهکنندهای را ثبت کند و در صورت نیاز فضای زیادی برای برش دادن داشته باشد، که این گزینه را برای کارهای سطح بالا، پرتره یا مناظر در استودیو، مناسب میکند.
PANASONIC
برای کسانی که در زمینهی سینما فعالیت میکنند پاناسونیک میتواند گزینهی مناسبی باشد. در ابتدا در سال 1918 به عنوان شرکت صنعتی Matsushita Electric تاسیس شد، اکثر محصولات پاناسونیک دوربین های Micro Four Thirds هستند که به طور موثری با لنزهای Olympus سازگار هستند، این به این معنی است شما 2 برابر بیشتر میتوانید از لنز استفاده کنید. با این حال، باز هم کانن و نیکون در این زمینه موثرتر عمل میکنند. دوربین های این برند کوچک و قابل حمل هستند و برای عکاسان شهری و معماری گزینهی مناسبی محسوب میشوند.
سخن نهایی
به طور کلی برای انتخاب بهترین برند دوربین در واقع باید به نیاز، بوجه و استفاده ای که میخواهیم از آن دوربین بکنیم توجه بکنیم، تا بتوان بهترین برند دوربین را انتخاب کرد. مهم ترین ویژگی های انتخاب دوربین (DSLR، آینهای بدون آینه، کامپکت و غیره)، رزولوشن تصویر، سیستم فوکوس، حسگر تصویر، امکانات و قابلیتهای دوربین، کیفیت ساخت، قیمت و سایر عوامل را شامل میشود. در این مقاله در میلادکم سعی شد که تا حد امکان توضیحاف کافی را در اختیار کاربر قرار دهد.